Persoonlijk contact

Wij zijn altijd persoonlijk bereikbaar en kunnen u helpen met het maken van een goede keuze. Indien u met ons assortiment wilt kennismaken kan dat op locatie in Rotterdam;  maakt u dan een afspraak.

 

Aandacht voor ontwerp

Een mooi kinderkistje of -mandje  met aandacht voor de vormgeving en het gebruik van eerlijke materialen.

Een herinnering die blijft.

 

Milieuvriendelijk en sociaal verantwoord

Bij het ontwerp en productie van de afscheidskistjes houden wij optimaal rekening met een verminderende belasting van het milieu. We zijn kritisch op het gebruik van materialen zoals een mogelijk gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen. Streven is om bij de productie sociale bedrijven in Nederland te betrekken, en daarmee  werkgelegenheid te creëren  voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Bestelling

Bent u tot de juiste keuze gekomen, dan kunt u het rechtstreeks bestellen via de webshop, rechtsboven in het menu. De afscheidskistjes zijn onderverdeeld in 3 categorieën ; AZZURRO, CESTINO en XILIA. Per categorie kunt u een overzicht zien van de afmetingen en kleuren. Mocht u een andere kleurstelling wensen, of andere vragen hebben, neem dan contact met ons op.

U kunt eventueel onderstaand schema raadplegen voor de juiste lengtemaat;

25 cm

12-18 weken

35 cm

19-24 weken

45 cm

25-32 weken

55 cm

30-40 weken

60 cm

tot 2 maanden

90 cm

tot 2 jaar

120 cm

tot 6 jaar

150 cm

tot 11 jaar

 

Een 4e categorie TEXTIEL is er nieuw aan toegevoegd, een serie wikkeldoeken van zijde in de kleuren; petrol, goud, lichtblauw, roze en olijfgroen.

 

 

Levering binnen 24 uur

Wij garanderen  een snelle levering. Als u de bestelling doet tussen 8.00 en 17.00 uur wordt het dezelfde  dag per Post.NL naar u toegestuurd. Mocht u hebben gekozen voor een kleurstelling, dan wordt deze 2 werkdagen later verzonden.

Valt de bestelling in het weekend en u wilt het kistje of mandje binnen 24 uur in huis hebben, dan kunt u gebruik maken van onze eigen levering met spoed.

 

Levering 7 dagen per week

We zijn elke dag bereikbaar, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Een levering met spoed behoort tot de mogelijkheden. De kosten zijn binnen een straal van 100 km € 85,00 en daarbuiten € 108,00.

Indien u de voorkeur heeft om het af te halen, dan kan dat ook, graag van te voren een afspraak maken.

 

Gratis bezorging binnen Nederland

Er worden geen extra kosten berekend voor de bezorging binnen Nederland.
Voor België en Duitsland zijn de kosten €108,00 mits binnen een afstand van 250 km van Rotterdam.

 

100 % tevredenheidsgarantie

Het is mogelijk dat dat u toch niet de juiste keuze hebt gemaakt of dat er iets anders is waarover u niet geheel tevreden bent. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zoeken dan samen met u naar een passende oplossing.

 

Veilig betalen

Onze webshop werkt met het betalingssysteem iDEAL.

iDEAL werkt direct samen met alle grote banken in Nederland. Betaling vindt plaats in de vertrouwde omgeving van de website van uw bank waarvoor uw bank garant staat voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.